Silvana Donzenac

  • en

Silvana Donzenac
Glavna domaćica
Le Meridien Lav, Split

Silvana je svoje prvo iskustvo u domaćinstvu stekla na putničkim brodovima kompanije „Radisson seven seas“. U 6 godina je prošla pozicije od sobarice, noćnog supervizora do pomoćnice glavne domaćice.

Od 2006. g je zaposlena u hotelu Le Meridien Lav koji je prvi hotel s 5 zvjezdica na širem splitskom području i dio najvećeg međunarodnog hotelskog lanca – Marriott International.  U početku kao pomoćnica glavne domaćice, a od 2010. kao glavna domaćica.

Odgovorna je za pisanje i provedbu internih i korporativnih standarda čistoće u hotelu. U svakodnevnim zadacima poseban fokus stavlja na trening, razvoj i motivaciju članova svoga odjela jer to smatra ključem za uspješnu izgradnju snažnog tima koji se može nositi s izazovima današnjeg hotelijerstva. Među ostalim, Silvana je kao glavna domaćica zadužena i za odabir zaposlenika, postavljanje, praćenje i ostvarivanje operativnih i financijskih ciljeva odjela i kontrolu kvalitete. Aktivno je uključena i u rad s gostima te praćenje i poboljšanje njihovog iskustva i zadovoljstva boravkom.

OSTALI HOW ONLINE PANELISTI

Social Share