Ružica Herceg

  • en

Ružica Herceg
Starija Partnerica
Hotelsko i destinacijsko savjetovanje

Ružica Herceg je starija partnerica u društvu Hotelsko i destinacijsko savjetovanje. U svojoj 20-godišnjoj karijeri u industriji, vodeći više od 100 projekata u regiji (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija), Ružica je stekla izuzetan tržišni ugled koji joj je omogućio da sudjeluje u izradi najkompleksnijih i najvećih regionalnih projekata. Njena ekspertiza je vezana na područja koncepata najbolje upotrebe, financijskih analiza i studija isplativosti, u nizu realiziranih projekata u regiji. 

Prije ulaska u konzultantske poslove, započela je karijeru u bankarskom sektoru (Zagrebačka banka – Unicredit grupa), gdje je stekla vrijedno iskustvo o kreditiranju i korporativnim financijama. Također je radila u korporativnim financijama, a operativno iskustvo u hotelijerstvu je stekla radeći za tvrtku Hrvatski hoteli i ljetovališta, kao analitičar operativnog poslovanja. 

S obzirom na takve temelje a i interese spram hotelijerstvu, Ružicina je pozornost usmjerena prvenstveno na razvojne projekte hotela i resorta – od koncepata najbolje upotrebe, studija izvedivosti, vrednovanja,  financiranja, podrške u procesima kupnje, podrške u sklapanju ugovora o upravljanju.

SUDIONICI HOW FESTIVALA 2020

Social Share