Martin B. Jones

  • en

Martin B. Jones
Glavni direktor za inovacije
Captivate Hospitality Partners

Martin B. Jones vizionarski je vođa ugostiteljstva sa 35 godina međunarodne stručnosti općeg menadžmenta, što mu omogućuje predviđanje potražnje luksuznih potrošača i stvaranje nagrađivanih hotela, odmarališta te koncepta hrane i pića širom svijeta. Jones također ima iskustva u razvoju uspješnih i trendovskih koncepata za vodeće premium brendove. Jones, inovator u ugostiteljstvu i odmaralištima, putovao je u preko 100 zemalja, a živio je u njih 14, istražujući globalno kako bi razumio trenutnu i buduću lokalnu potražnju.

Jones je imao ključnu ulogu u stvaranju Starwoodove jedinice APAC F&B za 2 milijarde USD, razvijajući preko 80 koncepata restorana za Starwood Brands, koji su prerasli u 1600 aktivnih azijsko-pacifičkih i globalnih mjesta, kao član njihovih 100 najviših svjetskih vođa. Uz izloženost svim F&B ulogama, stečenim u vrhunskim hotelima, zajedno sa darom za kreativno povezivanje umjetnosti i ugostiteljstva, Jones je jedan od najcjenjenijih veterana u F&B-u, te je odabran da otvori prvi kultni hotel W u Aziji. Nakon Starwooda razvija više koncepata / brendova u sklopu Accorovih luksuznih marki.

Nedavno je Jones vodio Accorove luksuzne marke kao potpredsjednik za F&B, Luxe/Premium u Europi. Martin B. Jones autoritet je za upravljanje globalnim poslovima luksuznih hotela i redoviti je govornik na mnogim vodećim globalnim događanjima u industriji. Trenutno koristi svoju stručnost kako bi pomogao organizacijama i pojedincima da preispitaju vlastite ugostiteljske pothvate kao glavni direktor za inovacije u tvrtki Captivate Hospitality Partners.

SUDIONICI HOW FESTIVALA 2020

Social Share