Marina Franolić

  • en

Marina Franolić
Direktorica za Srednju i Istočnu Europu
Bench Events

Svoju hotelsku karijeru sam započela na Glion Institute of Higher Education i hotelu Savoy – Rocco Forte group u Firenci. Nakon nekoliko godina izvan struke, 2012. osnivam vlastitu tvrtku s ciljem približavanja globalnih trendova regionalnoj industriji.

Godine 2013. pokrenut je Adria Hotel Forum s idejom predstavljanja svjetskih trendova, što je inciralo stvaranje novih ideja i partnerstva te cjelokupni razvoj hotelske industrije. Kroz nekoliko godina, AHF je potvrdio da je jedina međunarodno priznata konferencija o hotelskim investicijima u jugoistočnoj Europi čiji su partneri globalne kompanije.

U 2017. godini tvrtka je pokrenula još jednu konferenciju na temu hotelskih – HOW / Hotel Operations Weekend / Festival koji svake godine okuplja više od 500 sudionika, a s ciljem uvođenja trendova u svakodnevno poslovanje hotela

U 2018. godini tvrtka je preimenovana u HESA Group i služi kao poznavatelj regionalnih tržišta i mogućnosti.

Godine 2019. dobio sam ponudu tvrtke Bench Events za akviziciju Adria Hotel Foruma. Od lipnja 2016., AHF je dio Bench Events-a, a ja sam preuzela funkciju direktorice za Srednju i Istočnu Europu. Nova konferencija na kojoj radim je skup događanja za Srednju, Južnu i Istočnu Europu te CIS – IDEEA Hotel Investment Forum.

Uz to, na Glion Institute of Higher Education sam članica Savjetodavnog odbora za industriju.

SUDIONICI HOW FESTIVALA 2020

Social Share