Marina Christensen

  • en

Marina Christensen
Voditeljica prodaje
BWH Hotel Group Central Europe GmbH

Kao voditeljica prodaje, Marina Christensen odgovorna je za svu prodaju u korporativnom i rekreacijskom sektoru tvrtke BWH Hotel Group Central Europe GmbH sa sjedištem u Eschbornu u Njemačkoj, od srpnja 2015. To uključuje segment poslovnih putovanja, konferencijsko poslovanje s MICE Deskom i poslovanje grupa te turoperatora BWH Hotel Group u Srednjoj Europi. Na svom položaju ona zajedno sa svojim timom podržava oko 300 hotela unutar 18 brendova u deset europskih zemalja (Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg, Švicarska, Austrija, Slovenija, Slovačka, Hrvatska, Mađarska, Češka).

Christensen, koja svoje izvještaje izravno podnosi izvršnoj direktorici Carmen Dücker, ranije je bila odgovorna za Hamburg Tourismus GmbH kao voditelj projekata marketinga i prodaje u kružnom turizmu. Tijekom svoje karijere radila je na različitim rukovodećim i prodajnim pozicijama. Između ostalih kao šefica prodaje, direktorica prodaje i ovlašteni službenik u Stage Entertainment Marketing & Sales GmbH, Hamburg, između 2008. i 2010.

Od 1987. do 2008. Marina Christensen radila je na različitim pozicijama prodaje i distribucije u tvrtki Queens Moat Houses Hotel GmbH (QMH), koji je u to vrijeme obuhvaćao ukupno 25 hotela. Od 2003. nadalje vodila je cijele prodajne aktivnosti za sve segmente kao voditeljica hotelske prodaje, vodeći tim od 19 hotelskih menadžera u Queens Germany. Između 2000. i 2003. Christensen je radila kao okružni direktor prodaje u Queensu i, između ostalog, bila je odgovorna za hotele Holiday Inn u Duesseldorfu i Moenchengladbachu.

SUDIONICI HOW FESTIVALA 2020

Social Share