Maja Lena Lopatny

  • en

Maja Lena Lopatny
PR&Event Manager
HTP Korčula

Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti, Sveučilišta u Zagrebu (magna cum laude diplome za Prvostupnicu i Magistru novinarstva). Zbog svoje akademske izvrsnosti, primila je Dekanovu nagradu za najbolju studenticu generacije (2011) i dvije Rektorove nagrade (2015 i 2016).

Karijeru u turizmu je započela 2017. na poziciji hotelskog managera u Korčula Hill Resortu. Također, radila je kao manager dva bara – Korčula Hill Beach bara i Korčula Hill Gardensa. Ubrzo, promaknuta je na poziciju direktora tvrtki Korčula Hill Tourism d.o.o. i Korčula Hill Services d.o.o.o. Bila je zadužena za koordinaciju i provedbu svih turističkih aktivnosti u tvrtki, kao i za sve poslove vezane za upravljanje zgradama. 

Maja je svoju karijeru nastavila u HTP Korčuli d.d. na poziciji PR & Event Managera od 2018. godine. Trenutno je zadužena za community management svih društvenih mreža brendova koji djeluju pod hotelskom grupacijom, svih događanja koji se održavaju i animacijske kampanje (Amazing summer by PORT 9) te odnosa s javnošću. Maja u svom poslu usko surađuje s upravljačkom strukturom tvrtke kao i ostalim odjelima hrane i pića, animatorskog tima i recepcije.

OSTALI HOW 2019 PANELISTI

Social Share