Luka Berger

  • en

Luka Berger
Osnivač i CEO
Flexkeeping

Luka Berger osnivač je i izvršni direktor tvrtke Flexkeeping – moderne zamjene za stil komunikacije olovkom i papirom u hotelijerstvu. Ideja za aplikaciju nastala je iz želje da pomogne hotelskom osoblju da optimizira svoj radni dan i da im pruži vrijeme da svojim gostima pruže bolju uslugu.

Luka je iskusio izazove tradicionalnog načina komunikacije između hotelskog osoblja za sebe kad je ljeto nakon diplome proveo radeći kao domaćin u hotelu u Nacionalnom parku Yellowstone u SAD-u. Želeći smanjiti izgubljeno vrijeme i povećati zadovoljstvo gostiju, vratio se kući i udružio se s nekoliko pouzdanih suigrača kako bi svoje ideje pokrenuo u djelo.

Od pokretanja 2013. godine, Flexkeeping se koristi za upravljanje više od 40.000 hotelskih soba u 17 zemalja svijeta. Pokazavši se velikim potencijalom, tvrtka je od međunarodnih ulagača stekla više od 2 milijuna eura rizičnog kapitala.

Osim trčanja i dobivanja novih ideja o poboljšanju Flexkeeping-a, Luka je i veliki entuzijast cjelokupne moderne tehnologije i njezinog učinka na naš svakodnevni život. Aktivno sudjeluje u razgovoru o budućnosti tehnologije u ugostiteljstvu.

OSTALI HOW ONLINE PANELISTI

Social Share