Kent Richards

  • en

Kent Richards
Korporativni direktor operacija
Six Senses Spa

Kent Richards dolazi iz obitelji koja obožava teretanu i fitness. Odrastao je u Durbanu u Južnoj Africi, te prije nego što je ušao u Spa i Wellness industriju pratio je sve kondicijske trendove 80ih i 90tih. Nakon 20 godina karijere u fitnessu i 10 godina u Spa, Kent je danas korporativni direktor operacija nagrađivanog Six Senses Spas čije je sjedište u Bankoku na Tajlandu.

Kent i njegov tim odgovorni su za svakodnevne operacije u preko trideset lječilišta u više od 25 regija, uključujući Južnu Ameriku, Europu, Indiju, Butan, Bliski Istok, Maldive, Sejšele, Tajland, Vijetnam i Kinu.
Toplice su najvažnije za iskustvo u Six Sensesu gdje je sve osmišljeno kako bi osiguralo da njihove temeljne vrijednosti wellnessa i održivosti omoguće i gostima i osoblju da se povežu sami sa sobom, ali i s drugima te svijetom oko sebe.

Kent se predstavio na nekoliko međunarodnih konferencija, uključujući one održane u Kini, Engleskoj, Južnoj Africi, Dubaiju i Tajlandu, i raduje se sudjelovanju na ovogodišnjem HOW Festivalu.

SUDIONICI HOW FESTIVALA 2020

Social Share