John Bartlett
Voditelj izvještavanja o rezultatima za EMEA
IHG

Trenutno voditelj izvještavanja o rezultatima za InterContinental Hotels Group (IHG) koji pokriva više od 1.000 hotela diljem Europe, Bliskog istoka i Azije. U posljednje 3 godine, implementirao je novi pristup stvaranju bazi podataka koji kao rezultat imaju izuzetne operativne hotelske performanse za IHG. Ima jasan fokus da veliku količinu kompleksnih podataka pretvori u korisne informacije za vlasnike i hotelske operatere koje rezultiraju odličnim iskustvom za goste.

Strastven je u izradi podataka korisnih na svim razinama organizacije koristeći softver koji je jednostavan za korištenje i razumijevanje. Fokusiran je na prikupljanje podataka različitih vrsta i izvora da bi se dobio finalni prikaz rezultata. Da bi to omogućio, IHG se preselio iz tradicionalnog modela tablica podataka na interaktivne nadzorne ploče kako bi brzo odredio gdje treba poduzeti radnje.

Prethodno je radio za Carnival Cruise i British Airways, gdje je vodio analizu upravljanja prihodima, artikulirajući poslovnu uspješnost prihoda. Prije nego što je proveo posljednjih 10 godina u turizmu i hotelskoj industriji, izradio je analitičko iskustvo u zdravstvenoj industriji.

Diplomirao je primijenjenu statistiku u menadžmentu na Sveučilišta Plymouth. Kad nije na poslu, uživa provoditi vrijeme s obitelji, putovati svijetom, trčati i igrati golf.

OTHER HOW 2018 PANELISTS

Social Share