Joanna Świerkosz

  • en

Joanna Świerkosz
Potpredsjednica za Marketing, Komunikaciju & Iskustvo gostiju
Accor Istočna Europa

Joanna Świerkosz ekspert je za marketing, komunikacije i iskustva gostiju. Izuzetno je cijenjena zbog svog strateškog razmišljanja te ‘’down-to-earth’’ rješenja. Sa svojih gotovo 20 godina iskustva u hotelijerstvu, uspješno je radila na razvoju Accor brendova te je realizirala velike projekte, uključujući razvoj programa lojalnosti.

Joanna trenutno živi u Varšavi, a od prosinca 2019. godine prelazi na poziciju potpredsjednice za marketing, komunikacije i iskustva gostiju u Accor Istočnoj Europi. Također, odgovorna je za marketing, korporativnu komunikaciju i poboljšanje iskustva gostiju kao pokretača emocija. Uz to upravlja i komunikacijom s poslovnim partnerima u Istočnoj Europi. Budući da je voditeljiva koji razmišlja unaprijed, uvijek se fokusira na kreativan pristup i stvaranje uspješnog tima.

S Orbis Grupom povezana je od 2005. godine, a nakon promjena u strukturi tvrtke 2019. godine, nastavlja suradnju kao dio Accor servisa za Istočnu Europu. Svoju je karijeru započela u Mercure Warszawa F. Chopin, a zatim je radila kao zamjenica direktora recepcije hotela ibis Warszawa Stare Miasto. Nakon toga postaje Brand Manager za marke ibis, Etap i Novotel. Joanna je 2011. godine promaknuta u marketinšku direktoricu u Orbis Hotel grupaciji, a 2013. preuzela je mjesto zamjenice direktora za prodaju, distribuciju, marketing i upravljanje prihodima za Poljsku i baltičko područje. Godine 2015. postala je dopredsjednica za marketing, kvalitetu i lojalnost na području Poljske i Istočne Europe.

 

OSTALI HOW ONLINE PANELISTI

Social Share