Ivona Begušić

  • en

Ivona Begušić
Voditeljica odjela prodaje, marketinga i PR-a
The Pucić Palace

Diplomirala je Odnose s javnostima na Sveučilištu u Dubrovniku (cum laude za Magistru odnosa s javnostima) na temu brendiranja Dubrovnika kao filmske destinacije.

Svoju karijeru u turizmu i hoteljerstvu započinje nakon srednje škole u Jadranskim luksuznim hotelima kada kreće stjecati iskustvo u radu sa gostima, prodaji, recepcijskom poslovanju, domaćinstvu, odjelu hrane i pića te kvaliteti usluge.

Po završetku studija bila je voditeljica odnosa s javnostima kulturne manifestacije na području Dubrovnika te za potrebe snimanja na području Dubrovnika i Istre postaje osobni asistent produkcije za glavne glumce gdje je stekla bogato iskustvo u radu sa poznatima i njihovim potrebama.

U hotelu The Pucić Palace svoju karijeru započela je prije tri godine kao voditeljica odnosa s javnostima te u vrlo kratkom roku napredovala u voditeljicu odjela prodaje, marketinga i odnosa s javnostima. Na trenutnoj poziciji, u suradnji sa upravom, Ivona provodi kontrolu kvalitete, potreba i potražnje tržišta za uspješno poslovanje.

OSTALI HOW 2019 PANELISTI

Social Share