Gustaf Pilebjer

  • en

Hotel Operations Weekend prvi je Festival u Europi na temu hotelskih operacija. Cilj Festivala je okupiti predstavnike turističkog i hotelskog srednjeg menadžmenta iz cijele regije, predstaviti međunarodne trendove u hotelskim operacijama i primjere dobre prakse, olakšati implementaciju novih proizvoda i usluga te osigurati zabavu i umrežavanje sudionika.

Gustaf Pilebjer
Direktor hrane i pića za Europu
Marriott International

Gustaf Pilebjer direktor je Hrane i pića za Europu u Marriott Internationalu koji nadgleda razvojne projekte diljem kontinenta i portfelja brandova Marriott.

Njegova karijera u segmentu hrane i pića obuhvaća gotovo dva desetljeća, s bogatim iskustvom prikupljenim na operativnim i menadžerskim funkcijama u vrhunskim Londonskim objektima.

Godine 2010. pridružio se Gorgeous Group kao konzultant, specijaliziran za razvoj koncepta i upravljanje projektima hrane i pića za međunarodnu hotelsku industriju i nezavisne operatore. Godine 2015. Gustaf je utemeljio londonsku kreativnu agenciju za hotelijerstvo i ugostiteljstvo Rebel, u kojoj je djelovao kao kreativni direktor i voditelj projekata.

Njegova stručnost obuhvaća upravljanje restoranima i barovima, stvaranje poslovnog plana, razvoj koncepta, interijera i operativnog dizajna, obuku i operativnu podršku.

OSTALI HOW 2018 PANELISTI