Enrico Noack

  • en

Enrico Noack
Regionalni viši direktor poslovnog razvoja za Europu, Bliski Istok i Afriku
Meliá Hotels International

Enrico Noack iskusan je specijalist za prodaju i marketing s 29 godina rada u hotelijerstvu. Karijeru je započeo u F&B operacijama u Njemačkoj, a u prodaju i marketing prešao je 2001. godine. Od rujna 2015. godine postaje Viši direktor za poslovni razvoj za Europu, Bliski Istok i Afriku te upravlja portfeljem od 80 hotela. U 2018. godini također preuzima i odgovornost za strateško upravljane i poslovne odnose s franšiznim partnerom u Europi.

Blisko surađuje s EMEA-a regionalnim timom na razvoju poslovnog modela i pružanju podrške razvojnoj strategiji Istočne Europe.  Nadgleda regionalne timove u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Italiji i Centralnoj Europi kao i Bliski Istok i Afriku. U suradnji s regionalnim direktorom za upravljane prihodima EMEA-e bavi se i analizama za buduće razvojne projekte, vodi strategije za marketing i prodaju u fazi prije otvaranja hotel.

Od rujna 2017. godine Enrico je član MHI programa za razvoj strateške vizije, liderstvo, osobni razvoj, digitalizaciju i poslovnu analitiku.

OSTALI HOW ONLINE PANELISTI

Social Share