Andrew Aley

  • en

Hotel Operations Weekend prvi je Festival u Europi na temu hotelskih operacija. Cilj Festivala je okupiti predstavnike turističkog i hotelskog srednjeg menadžmenta iz cijele regije, predstaviti međunarodne trendove u hotelskim operacijama i primjere dobre prakse, olakšati implementaciju novih proizvoda i usluga te osigurati zabavu i umrežavanje sudionika.

Andrew Aley
Regional direktor za EMEA regiju
TripAdvisor Experiences

Posljednjih šest mjeseci Andrew je odgovoran za optimizaciju i ugovaranje ponude u EMEA regiji,  vodeći tim menadžera i stručnjaka za akvizicije za rad s odjelom Tours-a i pružateljima usluga u regiji. Postavlja strategije širenja i osiguravanje izvršenja prema planovima kompanije. Mjeri i prati performanse korištenjem softvera za analizu podataka. Prije preuzimanja ove funkcije, od 2013., Andrew vodi regionalne voditelje, tržišne voditelje i suradnike za EMEA regiju za Viator. Odgovoran je za ugovaranje i optimizaciju ponude diljem regije. Viator je najveći svjetski portal za prodaju turističkih tura i aktivnosti koje je Tripadvisor kupio 2014. godine.

Andrew je započeo svoju karijeru kao suradnik u Emapu 2003. godine nakon čega odlazi u Telegraph Media Group u odjel za putovanja i Guardian News & Media kao voditelj poslovnog razvoja – ponovno za odjel putovanja. Prije nego što se pridružio Viatoru, Andrew je bio i voditelj poslovnog razvoja u Real Media Groupi i direktor za prodaju u Velikoj Britaniji za Thismoment.

Andrew ima diplomu iz umjetnosti: humanistika sa Sveučilišta u Essexu iz Velike Britanije, Engleska.

OSTALI HOW 2018 PANELISTI