Adriana Dokmanović

  • en

Adriana Dokmanović
Menadžerica za domaćinstvo
Saint Ten Hotel Beograd

Adriana je 1998. na svojoj prvoj stručnoj praksi Visoke hotelijerske škole u Beogradu postala iskreni zaljubljenik u hotelijerstvo. Hotelijerstvom se aktivno bavi od studentskih dana. Operativni poslovi su joj zona komfora. Njena dosadašnja karijera se razvijala od F & B sektora, preko recepcije do domaćinstva.

Voli raditi  s ljudima i smatra da je praksa najbolji učitelj. Pored bogatog iskustva po najprestižnijim beogradskim hotelima (Hotel In, Hotel Crowne Plaza, Saint Ten hotel), stjecala  je svoje internacionalno iskustvo u Crnoj Gori, Sloveniji i Africi. Posljednje dvije i po godine radi na poziciji Housekeeping Manager – a SAINT TEN HOTELA u Beogradu.

Hotel Housekeeping Workshop u organizaciji Turističkog Sveta i strukovnog udruženja “Ambasadori dobre usluge” dodjelili su Adriani “ambasadorsko” priznanje u kategoriji “menadžer hotelskog domaćinstva” za 2019. godinu.

Tokom dvadeset godina duge karijere neprestano uči, traga za novim izazovima i vjeruje da s vizijom i voljom nebo je granica.

OSTALI HOW 2019 PANELISTI

Social Share